tisdag 26 februari 2008

En godnattsaga

Nu saknas inga sms längre och historian är fulländad, tack vare Felicia! (Jag trodde jag skulle publicera en väldigt bra godnattsaga här, men eftersom jag raderade hela min utkorg för ungefär en timme sen, blir det bara halva sagan. Felicias halva. Varannat sms fattas alltså, så ni kan få tolka den lite hur ni vill.. (: Alla sms är alltså från Felicia.)

- Ska jag berätta en godnatt saga för dig? :)
- Det var en gång en röd studsboll som bara låg i leklådan. Han låg där och ville se världen. Så en dag stod lådan på glänt och han tog chansen och hoppade ut...
- Han stod på fönsterkanten och tittade ut.. Han såg att det var jättelångt ner, och han blev rädd.. Sen kom en fågel och puttade ut honom.. Tur var det att han kunde studsa, och han var äntligen fri.. Sen mötte han den gröna studsbollen (:
- Där ute mötte han en grön studsboll, och de bestämde sig för att upptäcka världen tillsammans. De studsade ner för gatan och tog bussen till en okänd plats..
- Sen på bussen mötte de en svart studsboll,områdets gangster. De två fjolliga bollarna blev rädda och ville helst gå av bussen, men de var fast.
- De gömde sig bakom en gammal strumpa, tur nog hade de inga näsor och kände inte den hemska lukten! Efter ett tag kom en städare och tog bort strumpan.. De två fjolliga studsbollarna påbörjade ett nytt äventyr, men det dom inte visste var att gangstern hade hoppat ner i städarens ficka!
- De färdades med strumpan och städaren hem till städarens hus. Eftersom det var en snäll städare ville han behålla strumpan, för han tyckte den var ensa,. Så han la den i en låda hemma, och upptäckte att han hade en svart studsboll i andra fickna..
- Den svarta studsbollen sätta han på byrån, och två lådor under låg de andra två bollarna i värmen. Men en dag blev det jättekallt i lägenheten, den svarta bollen började skaka av kyla och råkade ramla ner i strumplådan.
- När de fjolliga studsbollarna fick besök av den svarta studsbollen blev de först rädda, och längtade hem. Men när den svarta började prata, var det enda han sa "greeny, I'm your father"
- "Hell you are" skrek den grönabollen av rädsla blandat med förakt.. Bollen blev argare och argare och i takt som hans hat växte, växte även bollen.. Byrån började att knaka.
- Och knaka och knaka och knaka tills den till slut var så stor att den fyllde upp hela rummet, och till slut hela huset.. Det trängde ut studsbollar ut fönstrerna
- Utanför huset så står en förbluffad städare och bara gapar.. I samma stund flyr den svarta och råkar flyga in i städarens mun!
- Och då dog städaren. SLUT!
(Sen avslutade jag historien med att städaren dog. Men det blev ganska sammanhängande i alla fall, trots att varannat sms saknas :) )

1 kommentar:

Anonym sa...

vilken bra lösning med tanke på att du bara hade halva sagan, det är ganska roligt att fylla i resten själv :)