torsdag 8 maj 2008

Dagens ordvits

Micke: Anna, vad har man på byxorna om man har ett par plastbyxor?
Anna: ..??
Micke: Plastfickor såklart!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men Cissi! Jag blir förvirrad när du vänder på pankakan och har namnet tunna och texten i fetstil.. Man kan ju tro att det var någon vid namn Plastfickor såklart! som sade "Micke", istället för tvärt om..

FLI sa...

Min Ina! Jag blir förvirrad. Var det inte du som startade bloggen och sa att det inte fick klagas över vad andra skriver?

Anonym sa...

Inte det minsta, jag var den där bitchen som sade att vi inte tänkte acceptera stav- och/eller grammatikfel.. the evil one!

dessutom var dealen att man inte fick klaga om man inte skrev.. och jag skriver ju (a)

FLI sa...

Men hon gjorde väl heller inte stav/gramatikfel. Hon gjorde bara sin egen formalia :P

Anonym sa...

Så, nu tycker jag att ni ska sluta bråka om mig. Detta var en engångsföreteelse och ska inte hända igen. Hädan (väldigt fult ord.. Ungefär lika fult som affärsidé) efter ska jag aldrig mer skriva namnet med ofet stil och texten med fet stil. Aldrig mer! (:

(Vem är det som har lagt till att man måste skriva alla dessa bokstäver när man kommenterar? Det är väldigt, väldigt jobbigt. Jag ser knappt vad det står..)

Anonym sa...

Ja, jag menade faktiskt inte alls att klaga från början, utan bara uttrycka min förvirrig (som väl snarare är ett bevis på mitt eget överdrivna rutinbehov?), men jag kunde inte låta bli när det blev lite diskussion..

:)