tisdag 26 augusti 2008

Parlamentet, någon?

Jag har för mig att vi förra hösten försökte få tag på biljetter till parlamentet. Nu har vi chansen igen! Som jag ser det just nu så finns det fortfarande biljetter till alla inspelningstillfällen, så det är ingen panik. Biljetterna kostar 50 kr styck (40 om du är student) och följande inspelningsdatum är varje fredag med början den 19 september fram till den 19 december, klockan 15:30 alla gånger.

Hur många skulle vara intresserade? :)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Okej, fast jag är sjukt trött på Magnus Betnér och Björn Gustafsson. Jag vill gå om Mikael Tornving, Johan Rheborg, Robert Gustafsson, Johan Waglström, Felix Herngren, Claes Malmberg eller Per Morberg är där.

Förövrigt så förstår jag inte vad det här har med Infokomp att göra.

FLI sa...

Alexander, sluta upp att vara så butter! :D Det rör oss infokompisar!

Anonym sa...

Jag är lika butter som en butterkaka.

Anonym sa...

jag vill! kan man se i förväg vilka som är där? jag vill inte se robert gustafsson.. och helst inte felix herngren :P men resten av alex förslag gillar jag. Är Dorsin fortfarande med..?

Anonym sa...

Jag skulle mörda för att se Per Morberg i parlamentet.

Butterkaka är väldigt gott.

Anonym sa...

Nej, man kan inte se någonstans vilka som är med i vilka program.. Kanske om ni ringer och hotar dem eller något, men det tänker inte jag lägga mig i ^^

Anonym sa...

jag är på :)

Anonym sa...

Jag vill följa med...
Jag vill följa med oavsett vilka som är med...

Anonym sa...

Jag är på!

Anonym sa...

Haha, alltså. Ni får ursäkta min oförmåga att ta det här längre. Jag ska ta tag i det nästa gång vi ses allihopa, så kan vi boka biljetter då. För jag är lite förvirrad :)