tisdag 5 augusti 2008

Kräftskiva

Jag försöker anordna en kräftskiva på Svartsö som är en väldigt mysig ö som även har en piratsjö och ett väldigt mysigt blåbärsställe. För er som vill skriv förslag på dagar ni kan i augusti så jag vet vilka som vill och kan komma. Boende blir i mysiga sjöbodar där man hör vattnet klucka under sig och kostar ca 100 kr/person per natt. Båtresa tur och retur blir 90 kr.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill (: Och för att göra det lite enklare för dig tänker jag säga vilka dagar jag inte kan, eftersom de är färre än de jag kan.. Annars skulle du få sitta och tänka i all evighet^^

Jag kan inte den nionde, fjortonde, femtonde, sextonde, artonde och antagligen inte den tjugonionde.

FLI sa...

det där var ju lite jobbigt när du inte skrev i siffror :P

Anonym sa...

haha ja det tyckte jag med ^^

Jag är jättemkt på!! Ska kolla mitt schema bara, för jag jobbar som ett svin nu...

Unknown sa...

I augusti så är jag ledig följande dagar.

6, 10, 11, 14, 17, 26.

Med andra ord är jag inte ledig två dagar i rad förns i september, eller nu nästa helg. Men jag antar att det blir lagom svårt att samordna något tills dess?

Anonym sa...

Jag kan inte den 10:e, 13:e, 16:e eller 31:a. Mer jobb kan ju också dyka upp dock och om vi inte har någon dag bestämd då måste jag ju tacka ja till det förstås.

Men kalaskul initiativ! Kan bli hur lyckat som helst.

Måste man äta kräftor?

Anonym sa...

okej...jag KAN:

16, 17, 23, 24, 26, 27, 28

Felicia! Du är riktigt grym om du klipper o klistrar ihop det här!

OCH JA MICKE, på kräftskiva äter man kräftor och dricker snaps! Annars är man inte välkommen...Även kräfthatt är ett MÅSTE! ;)

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Uhm... Jag kör på samma sak som micke, så länge jag inte har ett spikat datum för någonting så tackar jag gladeligen ja till alla jobbtimmar som min chef väljer att kasta på mig.

Men kan vi inte köra i september då?
För att vara lagom egoistisk så passar det faktiskt bättre för mig, men också för micke verkar det som. Sen fyller ju faktiskt Jag, Pia och Felicia år i September :)

Anonym sa...

För min del funkar augusti alldeles utmärkt, men jag har ingenting emot september heller =)

Får man ta med sig grillad kyckling och baguetter om man inte blir mätt på kräftor?

FLI sa...

det är en stritk diet på bara kräftor och havsvatten!

Anonym sa...

...och sprit!

Men det negativa e att spetember e kallare =(

Anonym sa...

Men åker man i början av september är det ju i princip lika varm/kallt som i slutet av augusti? Vi behöver ju inte åka sista helgen i september liksom.. Nivet, växthuseffekten! Den gör så det är varmare längre ;D

Om vi då går över till september kan varken jag eller felicia den femte^^,

Unknown sa...

Ok, men jag tycker att september låter bättre.

Först och främst, den 25e smäller det, för då jävlar är det löning. Och för det andra, folk verkar ha det bättre med lediga tider då.

Om vi skulle ta och försöka samsas om ett första preliminärt datum? 6-7e september? Då fyller pia år, men det kanske inte gör nått? Annars har vi helgen efter det, 13-14e september, ett par dagar efter att jag fyllt år och jag ser verkligen inget fel med att spara på krafterna till en saftig kräftskiva istället för att blåsa alla pengar på en torsdag(den 11e).