fredag 8 augusti 2008

Kräftskiva fort.

Nu har vi ett datum som gäller, helgen vecka 37, den 12 - 14 September. Det blir två nätter och tre dagar. Eftersom jag måste boka relativt snart har alla hela helgen på sig att svara om de kommer. För på måndag ringer jag. Och ja är ett ja som inte går att ändra på efter bodarna är bokade.

Ni har till måndag på er.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar den hotfulla avslutningen med 'ni har till måndag på er.' Som att vi ska lämna pengar i en väska, annars mördar du våra husdjur :D

Jag är på och jag blev genast osäker för tänk om jag fått jobb och måste jobba den helgen.. Vad gör jag då? :| Äsch, det löser sig :D jag får väl köpa en roddbåt och ro mig till land i så fall ^^

Anonym sa...

Jag är följer med. Det är bra val.

FLI sa...

Anledningen till att jag inte vill att folk ska ändra sig efter jag har bokat är att de drabbar alla andra och måste betala mer för boendet.

Anonym sa...

Ja, det har jag också förstått, och det är självklart. Blir man dödssjuk alternativt magsjuk får man helt enkelt hitta en trevlig ersättare för sig själv ;D Eller betala ändå, även om man inte åker..

Anonym sa...

jag måste faktiskt, sorgligt nog, tacka nej av ekonomiska skäl.. :( det flyger fjärilar ut min plånbok när jag öppnar den nu för tiden.

Unknown sa...

Men det är ju löning den 25e!

Jag är självklart på. Kommer bli tokroligt! Att bada, äta kräftor, fylla tarmarna med barnförbjudna substanser och sjunga natten lång till en skiva som går på repeat dagen lång gör en endast gott, ända in i själen.

Anonym sa...

Jag förstår inte riktigt vad det handlar om? Kan någon förklara så kanske jag vågar ge ett svar?

Unknown sa...

Vi ska ut till svartsö, en liten ö någon stans i skärgården och ha en liten kräftskiva.

Det utlovas alltså kräftor, snaps, öl, dans, musik, umgänge och underhållning i alla dess former.

Se det som en klassresa med en twist :)

Anonym sa...

Jag är mycket bra på :)

Anonym sa...

Det är mig en fröjd att meddela mitt planerade deltagande i dessa hejdundrande eskapader. Låt oss fira, låt oss äta oss korpulenta av skaldjur och snaps, låt oss skapa berusade sensommarromanser i det lugnande ljudet av det bräcka östersjövattnets kluckande. Låt oss leva i harmoni med varandra och dessa havets kackerlackor, även kända som kräftor. Låt oss njuta av gåvan som givits till oss; livet.

Felicia, sign me up!

Anonym sa...

Jag är Jakob, jag vill vara med. Får jag det. Om jag får vill jag gärna att ni skriver upp mig.

Vi måste lyssna på claude von stroke därute.

Unknown sa...

Klart du får vara med du som är Jakob Jakobi!

Anonym sa...

Jag är lätt på!