fredag 16 maj 2008

Till er som hittat den gyllene medelvägen

Hej och välkomna.
Vi vill klargöra att det inte spelar någon större betydelse att ni har hittat hit. Vi tycker det är roligt. Det är därför vi skriver det här inlägget, för att liksom välkomna er in i gemenskapen, det känns bra, eller hur? Ni har till slut lyckats famla er fram till vår blogg med oknutna skosnören. Även om det inte alltid är så lätt att förstå er, då ni uttalar ord på ytterst märkliga sätt och förväntar er att vi ska lära oss possesiva pronomen och modala hjälpverb, tycker vi om er ändå. Ni har gett oss en hel del som vi tar med oss i våra ryggsäckar. Ni sprider glädje kring er! Ni visar oss hur vi ska leda och uppmuntrar oss att räkna ut timmarna som är kvar. Vi har blivit pressade till max till vi inte orkar mer och fått oss att se döden i vitögat på lektionstid. Ni låter oss ta den plats vi behöver och ni hjälper oss att bli vältaliga inför det nya vuxna livet. Det finns även lärare som lämnat skolan, men som fortfarande gör avtryck och som påverkat våra liv i högsta grad, både positivt och negativt.


Tack.

(Gissa varför vissa ord/fraser är markerade. Det är en tävling för alla som hittat den gyllene medelvägen! Förstapris är hemligt än så länge.)

3 kommentarer:

Unknown sa...

För att det är olika lärare som sagt de olika sakerna och som fått egna färgmarkeringar.

Peter är förmodligen blå, andreas får vara lila, mats gul, nina orange/brun, karin mörklila, bernt grön och daniel grå? :D

FLI sa...

Fel fel fel fel!
(eller..)
du fick ett rätt, ett halvt rätt och ett till halvt rätt! :D

Anonym sa...

bernt måste ju helt klart vara lila, "eller hur"?